Beroepsvereniging - Praktijk sinn
15085
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15085,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Beroepsvereniging

Als Systeemtherapeut ben ik ingeschreven bij de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie) en bij het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) en voldoe ik aan de hiermee vereiste opleiding, nascholing, bekwaamheden, ervaring en bevoegdheden. Daarnaast zorg ik door middel van intervisie voor intercollegiale toetsing.

Ik heb jaren in de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg gewerkt als systeemtherapeut bij Jeugdzorg en Volwassenzorg. Deze kennis en ervaring gebruik ik in mijn eigen praktijk. Mijn streven is om aan te sluiten bij wat u als cliënt van mij vraagt en wilt bereiken. In mijn praktijk staat kwaliteit voorop.  Daarom ben ik aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen en volg ik na- en bijscholing om mijn professionaliteit te behouden.