COVID 19/Beeldbellen - Praktijk sinn
15594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15594,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

COVID 19/Beeldbellen

Sinds geruime tijd hebben wij in Nederland te maken met het Corona Virus. Dit heeft een flinke verandering in onze samenleving gebracht.

Uiteraard houd ik mij aan de maatregelen van het RIVM. Het is veilig en verantwoord om naar de praktijk te komen, zolang we ons aan alle voorschriften houden. Als belangrijkste geldt: ben je verkouden of ziek blijf dan thuis en kom ook bij twijfel niet naar de praktijk.  In mijn praktijk kan ik de 1,5 meter afstand handhaven. Hetgeen betekent dat een persoonlijk consult mogelijk is. In de praktijk is er de mogelijkheid om de handen te wassen en er staat desinfectiemiddel klaar voor gebruik. Belangrijk is te vermelden dat ik steeds de up-to-date RIVM maatregel hanteer. Informeer gerust als je vragen hebt!

Begrijpelijk als jij/jullie liever niet persoonlijk op gesprekken willen/kunnen komen, omdat jullie of gezinsleden bijvoorbeeld tot de risicogroep behoren. Hiervoor is de mogelijkheid om binnen een beveiligde omgeving te beeldbellen. Vanuit de zorgverzekeringen zijn hieraan eisen gesteld. Jij krijgt dan een link doorgestuurd en wij maken van te voren afspraken omtrent het beeldbellen.

Vanuit de zorgverzekeringen is het beeldbellen in een beveiligde omgeving goedgekeurd als behandeling en is het mogelijk om een deel van de kosten vergoed te krijgen, mits je aanvullend verzekerd bent.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact op!