De praktijk - Praktijk sinn
15073
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15073,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

De praktijk

Samen in verbinding-SINN

De praktijk biedt partnerrelatietherapie, individuele therapie en gezinstherapie.

Terug in verbondenheid met jezelf, je partner en jouw omgeving.

De praktijk staat, zoals de naam al zegt, voor de mens in verbondenheid met zichzelf, zijn/haar omgeving en andere mensen en contexten.

Ik zie de mens als een wezen welke continu in verbindingen, beweging en communicatie is en door alle verbindingen beïnvloed en gevormd wordt.  Als mensen ervoor kiezen om in therapie/coaching te gaan, worden betekenissen en communicatie vaak als drukkend ervaren en lijkt het weinig toe te voegen. Er komt druk op verbindingen en de communicatie.  Samen kijken wij naar de betekenissen en beïnvloedingen.

De naam verwijst ook naar het therapeutisch proces waarin wij een verbinding aangaan. Als therapeut sluit ik in de therapie/coaching bij de mensen aan, voeg mij in en ben nieuwsgierig naar de verhalen. Ik zie mijzelf als gast bij mensen voor een bepaalde tijd. Wat voor mij betekent dat ik mij ook zo zal gedragen.

In de therapie is voor mij het mensbeeld belangrijk en kijk ik naar de mens zelf. Ik vind het belangrijk ook naar andere gebieden en terreinen te kijken, wat nog wel allemaal goed gaat, hoop geeft en toegevoegde waarde heeft, naast de verhalen die als lastig ervaren worden.

De mens is meerzijdig en zo is dan ook de identiteit meerzijdig. In tijden van versmalling lijkt vaak enkel nog de probleemverzadigde identiteit op de voorgrond te staan en gaan de rijke identiteiten en verhalen naar de achtergrond.  In de therapie besteed ik naast aandacht aan de problemen en zorgen ook aandacht aan goed lopende verhalen.

Praktijksinn-praktijk2