Hulp bij echtscheiding - Praktijk sinn
15004
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15004,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Hulp bij echtscheiding

Soms kom je tot de conclusie dat je ondanks alle inzet toch wilt gaan scheiden. Dit is geen gemakkelijke stap in je leven. Daarbij kun je soms ondersteuning gebruiken. Scheiden is ook een rouwproces. Met een therapeut is het vaak prettiger om moeilijke zaken te bespreken.

Immers ben je vaak ook gezamenlijk ouder en blijf je dat ook na de scheiding. Hier liggen vaak vragen omtrent hoe om te gaan met het ouderschap na de scheiding.

Uit mijn ervaring als therapeut weet ik dat het belangrijk is om dit proces goed te doorlopen. Vaak zijn er na de scheiding nog verplichtingen en verantwoordelijkheden naar elkaar toe. Ook om het een en ander een plek te geven. Mijn therapie heeft als doel om samen dit proces te doorlopen. Zodat je na de scheiding als individu verder kunt en daar waar je gezamenlijke verplichtingen en verantwoordelijkheden hebt, deze ook samen aan kunt gaan.

Ik ben geen mediator. Ik help niet bij vechtscheidingen.