Overspel - Praktijk sinn
15036
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15036,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Overspel

Hoe nu verder na ontrouw? Kan je relatie herstellen na het geschaad vertrouwen?

Herstel na overspel ís mogelijk!

Als je ontdekt dat je partner een ander heeft dan voel je je bedrogen. Overspel is dan ook iets dat iedereen, die een relatie heeft, het meeste vreest. Overspel is meer dan alleen seksueel contact met een ander.

Ook het investeren in tijd, aandacht en belangstelling in een derde kunnen je relatie schaden. Overspel kan ook een intieme, emotionele band met een ander zijn dan je eigen partner.

Overspel hoeft niet het einde van een relatie te betekenen, maar kan relaties er op wijzen dat er een probleem is of een onvervuld verlangen voor verandering aanwezig is. Regelmatige relatietherapie kan het merendeel van de problemen die tot overspel leiden, voorkomen. Vaak nemen partners overhaaste beslissingen nadat overspel bekend is geworden. Ondanks de storm van gevoelens is het belangrijk om geen impulsieve beslissingen te nemen. Er is een time out nodig om na te denken, te praten en hulp te zoeken.

Door mijn werk als relatietherapeut heb ik ervaring met deze problematiek en kan ik jullie in het herstel begeleiden.